Vacuum hose diagram? - Nissan Frontier Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 02-02-2009, 07:28 PM Thread Starter
Shift_lurker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Vacuum hose diagram?

Just wondering if anyone has a vacume hose diagram.I have an 2007 frontier v6 4x4 and it is idleing ruff.There is 2 noises coming from the left side of the motor looking at the motor.1st noise is a sucking air sound like a vacume hose has either cracked or come off but i can not find it.The 2nd sound is a noise like a fuel pump is going out but is coming from around the same place as the vacume line noise.The whining noise quites after the truck idles down give it gas and it starts back.I have had no check engine lights come on just a service engine soon light.Thanks for any help.Oh yeah the truck has 45k miles.
jamyb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 02-02-2009, 07:43 PM
Shift_Obsessed
Premium Member
 
mike's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Manassas, VA.
Posts: 9,814
Thanks: 260
Thanked 469 Times in 336 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Garage
Feedback Score: 1 reviews
Is your vacuum diagram on the hood missing?

Mike's 2005 NISMO build

2005 NISMO CC 4X4-ICON 2.5 coilovers,AC 3 leaf pack,Bilstein shocks, 3" Body lift, Titan front differential, Pathfinder half shafts, 305/70R16, American Outlaw Colt wheels, KMA rear bumper, Black Widow Off Road hi-lift mount, Home made utilitrac spare tire mount, Airflow snorkel, Shrockworks sliders and skids
Nissan Offroad Association of the Southeast
mike is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 02-02-2009, 07:47 PM Thread Starter
Shift_lurker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I have not even looked up there duh me.I'll take a look and see if it's there.

Last edited by jamyb; 02-03-2009 at 08:47 PM. Reason: Automerged Doublepost
jamyb is offline  
post #4 of 8 (permalink) Old 02-03-2009, 08:46 PM Thread Starter
Shift_lurker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
The diagram under the hood does not match whats under my hood.It shows a vacume line coming from the intake routed in front of the radiator to the brake booster but i do noy have that.I need to see what is on the back side of the motor if anyone has that.
jamyb is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 02-03-2009, 08:48 PM
Shift_Obsessed
 
Inyourface1650's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Denver, CO
Posts: 8,744
Thanks: 26
Thanked 251 Times in 166 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Inyourface1650
...you over 60k miles?

2007 Super Black 4x4 Xterra. 2.0 Radflo's, PRG Uppers, Sliders, Shackles, Add-a-leaf, Bilstein 5100's, Rear Tire Carrier, 285/75R16 Open Country's.
Inyourface1650 is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 02-03-2009, 09:15 PM Thread Starter
Shift_lurker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
not yet i'm at about 48k
jamyb is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 02-03-2009, 09:15 PM
Shift_Obsessed
 
Inyourface1650's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Denver, CO
Posts: 8,744
Thanks: 26
Thanked 251 Times in 166 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Inyourface1650
Warrenty it.

2007 Super Black 4x4 Xterra. 2.0 Radflo's, PRG Uppers, Sliders, Shackles, Add-a-leaf, Bilstein 5100's, Rear Tire Carrier, 285/75R16 Open Country's.
Inyourface1650 is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 02-03-2009, 09:21 PM Thread Starter
Shift_lurker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
The stealership around here sucks.I took my truck in 3 times for knocking sound in the rearend and they couldnt hear anything wrong.So I took the owner for a test drive and started doing it and he denide hearing anything.It's been doing that noise for about 20,000 miles now and nothing has broke but it is annoying.And I now have this problem.
jamyb is offline  
Reply

  Nissan Frontier Forum > Nissan Frontier Forums > General Discussion


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On