P0500 - Nissan Frontier Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-21-2007, 12:59 AM Thread Starter
Premium Member
bwarren228's Avatar
Join Date: Jan 2006
Location: Mississippi
Posts: 4,631
Thanks: 17
Thanked 103 Times in 71 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews

Those of you who went to URE remember when my check engine light came on. I looked up a P0500 and like someone though its a vehicle speed sensor malfunction. We cleared the code and it didn't come back on, but any idea what would trip this? If it makes a difference, I have the ABS mod wired up and I had that 'off' at the time which turns off the abs, abls, and speedometer. Oh and I think I backed up pretty fast right before it happened. I probably did 15mph in reverse.

2005 Nismo
bwarren228 is offline  

  Nissan Frontier Forum > Nissan Frontier Forums > General Discussion

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Nissan Frontier Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On