1st Gen Hangout - Nissan Frontier Forum

Post New Thread
Threads in Forum : 1st Gen Hangout Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Thumbs up
I also did this when I had them apart.
06-23-2016 09:53 AM
by Druid Last Post
118 79,168
 
3 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: Items for sale!! (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)

06-14-2016 06:17 PM
by albertjcoutts Last Post
51 52,505
 
22 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: Knock Sensor Relocation (How-To) (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
I ordered the same as you and sent back
05-24-2016 09:51 PM
by El Greco Last Post
523 344,164
 
12 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: Timing belt 3.3 V6 (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
Anyone have any tooth counting numbers
04-23-2016 03:46 PM
by ANDREW MASON Last Post
199 190,996
 
2 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: 1st Gen FAQ...PLEASE READ. ADD INPUT (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
Can someone point me to a current link?
04-11-2016 12:35 AM
by DLM Last Post
141 175,059
 
And so it is. ...stuck. :)
12-20-2010 12:41 PM
by igbar Last Post
1 36,726
 
Sticky Thread Sticky: Hardbody and 1st gen axle info
source
10-23-2008 04:32 PM
by igbar Last Post
1 23,982
Question
Makes sense. It looks oem. I didn't
Today 11:29 PM
by nmero1 Last Post
2 120
 
found the brain plug loose, the bolt
Today 10:29 PM
by newbie1kenobie Last Post
9 264
 
Yeah I would have liked to put a nice
Today 09:14 PM
by booger Last Post
8 205
 
Bad ground connection? Alternator?
Today 08:47 PM
by Hunterman Last Post
1 89
 
Glad you got the issue fixed. I learned
Today 08:44 PM
by Hunterman Last Post
18 702
 
I run 28PSI. I got the number from
Today 08:36 PM
by Hunterman Last Post
4 167
 
Pretty much. Can't get the bracket to
Today 05:03 PM
by stephenvrich Last Post
7 239
 
1st Gen Fender Flares (Multi-page thread 1 2 )
I take it that they are an optional
06-24-2016 09:35 PM
by das boots Last Post
15 443
 
I had the same problem until the whole
06-24-2016 10:34 AM
by das boots Last Post
6 259
 
What oil do you use (Multi-page thread 1 2 )
I have a '03 XE Crew Cab. I have now
06-24-2016 10:30 AM
by das boots Last Post
12 428
Exclamation
Yeah I couldn't believe it when I found
06-24-2016 12:33 AM
by kevinjohnson3216 Last Post
5 158
 
Transmission slip (Multi-page thread 1 2 )
Well I recently had the fluid changed
06-23-2016 01:38 PM
by thefisherman_x Last Post
14 2,763
 
So I shouldn't wash out the tank or
06-23-2016 07:07 AM
by rollthelosingdice Last Post
6 207
 
I would check ignition timing, fuel
06-23-2016 07:01 AM
by smj999smj Last Post
3 157
 
The transmission and transfer case
06-23-2016 06:21 AM
by smj999smj Last Post
1 118
 
They are EGI grounds (grounds for the
06-23-2016 05:50 AM
by smj999smj Last Post
6 183
 
It's a pain to get to unless you have
06-23-2016 05:37 AM
by smj999smj Last Post
4 1,374
 
Great, thanks! Sent from my HTCD200LVW
06-23-2016 12:20 AM
by albertjcoutts Last Post
28 9,736
 
Yeah!
06-22-2016 08:36 PM
by alegt01 Last Post
4 139
 
I agree with the Mother's
06-21-2016 03:11 PM
by clarkgriswold Last Post
11 400
Post New Thread

Display Options
Showing threads 1 to 20 of 7078
 
Forum Tools Search this Forum
Mark This Forum Read
View Parent Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts No new posts Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  

 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off